Aktuelnosti

Aktuelnosti

NetWork 10-najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH

Najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini održaće se u periodu 26. do 28. 10. 2022. godine u Neumu.

Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije stižu na ovaj ekskluzivni događaj.

NetWork 10 konferencija pruža jedinstvenu priliku da IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera, ali i studenti slušaju predavanja najeminentnijih domaćih i stranih predavača i da se informišu o posljednjim svjetskim IT trendovima. Neki od istaknutih predavača koje ćete imati priliku čuti i upoznati tokom trajanja #NetworkBiH konferencije su već potvrdili svoje učešče, a preliminarnu listu predavanja i predavača možete pogledati na zvaničnom web sajtu konferencije.

Na desetom izdanju NetWorka govoriće se o aktuelnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Ulaznicu za ovaj događaj možete rezervisati na sajtu www.networkkonferencija.ba